Als je voor iemand van wie je houdt een leuke knuffelbeer wilt kopen dan heb je natuurlijk al snel een beeld van hoe een knuffelbeer eruit ziet in je hoofd. Maar als je dan online gaat zoeken bij diverse webshops naar een leuke knuffel krijg je natuurlijk een enorm groot aanbod en weet je misschien door dat grote aanbod niet meer welke knuffel beer of teddybeer je moet uitzoeken.

Wij gaan jou helpen om voor de juiste gelegenheid de juiste knuffelbeer uit te kiezen;

Valentijnsdag

Stel het wordt bijna valentijnsdag en je wilt aan je partner een pluche teddybeer cadeau geven dan  het vaak het leukste om een beer te geven die een hartje vast houdt of een hartje waarop de tekst staat “ik hou van jou” of “i love you”. Natuurlijk kun je ook de standaard bos rozen geven, maar een leuke knuffelbeer is vaak veel origineler en is niet na een week dood net zoals een bos rozen.

Verjaardag

Als iemand jarig is ongeacht of het een man, vrouw, jongen of meisje is, dan is het geven van een normale knuffelbeer of teddybeer zonder hartje of tekst vaak erg leuk om te geven. Als je dit cadeau geeft dan laat je eigenlijk wel zien dat je diegene heel erg mag en lief hebt. 

Babyshower of kraamvisite

Als je bent uitgenodigd voor een babyshower of je gaat bij iemand op kraamvisite voor een pasgeboren baby dan is het ook heel leuk om een leuke lieve zachte teddybeer  knuffel te geven. Dit staat vaak leuk als decoratie in een kinder of babykamer en is ook leuk voor een klein kindje om mee te knuffelen en te spelen. 

Grote XXL teddybeer

Een grote XL knuffelbeer of reuze XXL teddybeer geef je vaak aan iemand als je diegene echt heel leuk, lief of aardig vindt. Deze knuffels zijn vaak wat duurder omdat ze zo groot zijn. Hou er bij een grote knuffel wel ook rekening mee dat mensen deze misschien iets te groot vinden om neer te zetten omdat hij veel ruimte in beslag neemt. 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen