Als je formeel gekleed naar je werk moet, kan het soms een uitdaging zijn om nog iets van je persoonlijkheid in je kleding door te laten klinken. Je kunt niet zomaar alles aantrekken wat je wilt, maar soms wil je ook niet aantrekken wat eigenlijk zou moeten. Gelukkig zijn er merken die dit probleem helemaal hebben begrepen en een van hen is A Fish Named Fred. Dit merk richt zich op mannen in iedere leeftijdscategorie en er zijn maar weinig mannen die niet blij zullen worden van de kleding van dit merk. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en wat dit merk jou te bieden heeft. 

Kleding van A Fish Named Fred is nooit saai

De bedenker van A Fish Named Fred, Rob Schalker, wilde graag kleding maken waarmee je volledig jezelf kunt zijn en waarmee je je als een vis in het water zou voelen. Welke vis? Fred! De vis van zijn dochters. Een merk was geboren en tegenwoordig verovert dit merk heel Europa. Dat is niet zonder reden, de overhemden, colberts, gilets en zwembroeken zijn alles wat je nodig hebt om te laten zien wie je bent. Deze kleding is gemaakt voor mannen die karakter hebben en die dat ook willen laten zien. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende patronen die allemaal gemeen hebben dat ze allemaal heel opvallend zijn. Een saaie outfit zul je bij dit merk niet vinden. 

Hoe laat jij zien wie je bent? 

Als je het leuk vindt om een beetje op te te vallen, is A Fish Named Fred alles wat je nodig hebt. Dit merk richt zich ook op mensen die een maatje meer hebben. Waarom zou je jezelf namelijk niet mogen laten zien wanneer je wat zwaarder bent? Je kunt bij dit merk een heel interessant aanbod vinden in de grotere maten. Je kunt kiezen voor een mooi felgekleurd overhemd met een vrolijk design. Deze kleding is gemaakt voor mensen die weten hoe zij van het leven een feestje moeten maken. 

Mooie kleding die heel lang goed blijft

De kleding van A Fish Named Fred is gemaakt van katoen en van zeer hoge kwaliteit. Je weet zeker dat wanneer je kleding van dit merk koopt, je daar lang plezier van zult hebben. De stoffen worden nauwkeurig geselecteerd en zeer verfijnd verwerkt. Het resultaat is een kledingstuk waarmee je een onuitwisbare indruk zult maken op de vrijdagmiddagborrel. Ga je na de borrel nog de stad in? Dan heeft dit merk wederom een perfecte outfit voor je hangen. Zo weet je zeker dat je tijd in de kroeg ook een feestje wordt. 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen